Halk Eğitim Merkezi çalışmaları yerinde incelendi
banner110

Şube Müdürleri Mustafa Kemal Ekmekçi ve Ali Kapucu ile birlikte Kargı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Uluçay, burada yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. Ziyaret sırasında, Kargı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Çelik, merkezde yürütülen eğitim faaliyetleri ve kurslarla ilgili Uğur Uluçay’a bilgi verdi. 

Müdürlük bünyesinde gerçekleştirilen projeler, yetişkin eğitimi ve mesleki gelişim kursları gibi çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Uluçay, merkezin ilçedeki eğitim ihtiyaçlarına nasıl yanıt verdiğini yerinde gözlemledi. Kargı Halk Eğitim Merkezi’ndeki sınıfları gezen Uluçay, öğretmenler ve personelle bir araya gelerek merkezin işleyişi, öğrencilerin katılımı ve öğretmenlerin karşılaştıkları sorunlar hakkında sohbet etti. 

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
çorumKargi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.