İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Doğan'dan Kargı'da eğitime yakın ilgi
banner110

Ziyarete, Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay ve Şube Müdürleri Ali Kapucu ile Mustafa Kemal Ekmekçi de eşlik etti. Eğitim yöneticilerinin bu kapsamlı ziyareti, Kargı’da eğitimin daha iyi bir noktaya taşınması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

EĞİTİMCİLER VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞMA

Hasan Doğan, Kargı ÇPAL ve İmam Hatip okullarındaki öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Aynı zamanda öğrencilerle de buluşan Doğan, onların motivasyonunu artırıcı konuşmalar yaptı. Bu buluşmalar, öğrencilerin eğitim süreçlerine daha fazla katılım göstermelerini teşvik edecek nitelikteydi.

Ziyaretin amacı, Kargı’daki okulların eğitim-öğretim faaliyetlerine dair değerlendirmeler yapmak ve gelecekteki ihtiyaçlar doğrultusunda okul idareleriyle iş birliği içerisinde daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmak olarak belirtildi. Hasan Doğan ve ekibi, okul yöneticileriyle yaptığı toplantılarda okulların mevcut durumlarını, öğretmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde ele aldı. Öğrencilerle yapılan buluşmalarda ise onların eğitimle ilgili beklentileri dinlendi ve gelecek planlamaları hakkında tavsiyeler verildi. 

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
çorumKargi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.