İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay'dan Özel Eğitim sınıfına ziyaret
banner110

Uğur Uluçay, Şube Müdürleri Mustafa Kemal Ekmekçi ve Ali Kapucu ile birlikte Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu ve Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) Özel Eğitim sınıflarını ziyaret etti.

ÖZEL EĞİTİM SINIFINDA İNCELEMELER VE SOHBET

Ziyaret sırasında, Uluçay ve beraberindekiler, özel eğitim sınıflarında yürütülen çalışmalar hakkında öğretmenlerden detaylı bilgi aldı. Bu sınıfların eğitim faaliyetlerini yerinde gözlemleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerle birebir ilgilenerek onların gelişimleri hakkında öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu.

EĞİTİMLE İLGİLİ SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM

Okul ziyaretlerinin temel amacı, eğitimde karşılaşılan sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm önerilerini geliştirmektir. Müdür Uğur Uluçay, ziyaret ettiği okullarda öğretmen ve öğrencilerle birebir sohbet ederek hem eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı hem de karşılaşılan problemleri dinledi.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE SAMİMİ İLETİŞİM

Uluçay, özel eğitim sınıflarındaki öğretmenlere ve öğrencilere gösterdiği ilgiyle dikkat çekti. Özellikle özel eğitim öğrencileriyle yakından ilgilenen Uluçay, onların başarılarına ve ihtiyaçlarına yönelik duyarlılığını dile getirdi. Öğrencilerin moralini yükselten bu ziyaret, öğretmenler arasında da memnuniyetle karşılandı.
 

Ceren Bilan Topal

Anahtar Kelimeler:
çorumKargi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.