İlçe Milli Eğitim Müdürü Uluçay, Cumhuriyet YBO İnşaatını inceledi
banner110

İnşaat alanında yapılan incelemeler sonucunda yetkililerden bilgi alındı ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli adımlar atıldı.

İNŞAATTA EKSİKLİKLERİN GİDERİLMESİ SAĞLANDI

Ziyaret sırasında inşaatın son durumu hakkında detaylı bilgi alan Uğur Uluçay, eğitim öğretim yılının başlamasından önce inşaatın tamamlanmasının önemine vurgu yaptı. Eksik görülen kısımların hızlıca tamamlanması için ilgili firmalara talimat verildi. Böylece Kargı ilçesindeki öğrencilere daha modern ve güvenli bir eğitim ortamı sunulması hedefleniyor.

EĞİTİMDE KALİTENİN ARTIRILMASI İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, eğitimde kalitenin artırılması ve öğrencilere daha iyi koşullar sağlanmasının her zaman öncelikleri olduğunu belirtti. "Cumhuriyet YBO'nun inşaat süreci planlandığı gibi ilerliyor ve en kısa zamanda öğrencilerimizin hizmetine sunulacak," dedi.

CUMHURİYET YBO'NUN EĞİTİM HAYATINA KATKISI

Yeni eğitim yapısının tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki öğrencilere daha kaliteli bir eğitim sunulması hedefleniyor. Özellikle kırsal bölgelerdeki öğrencilerin modern bir ortamda eğitim almalarının sağlanması, eğitimde fırsat eşitliği için atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Ceren Bilan Topal

Anahtar Kelimeler:
çorumKargi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.