Kargı 125.Yıl Ana Okulu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı
banner110

Kelebekler sınıfının mezuniyet töreninde ilk kez mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler aileleri için çeşitli gösteriler sundu. Törende Okul Müdürü Fatma Akpınar bir konuşma yaparak, eğitim dönemi başında velilerden emanet olarak alınan öğrencilerin özgüvenleri yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaret ile hareket eden bilgili görgülü bireyler olarak tam donanımlı olarak ilkokula hazır halde ailelerine teslim edildiğini söyledi. 

Akpınar, “Biliyorum ki bulunduğunuz her yeri aydınlatacak ışığınız. Geleceğiniz parlak yonulunuz hep ışıl ışıl olsun. Tüm emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz” dedi. Minik öğrencilerin hazırlamış oldukları gösteriler velilerden büyük alkış aldı. Gösterilerin ardın ise öğrenciler kep fırlatarak, öğretmenleri ile birlikte mezuniyet pastası kesti. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.