Kargı İmam Hatip Ortaokulu’na ziyaret: Eğitimde kalitenin artırılması hedefleniyor
banner110

Okul ziyaretinin amacı, eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle birebir iletişim kurmak ve okulda yürütülen çalışmaları yakından incelemekti. Ziyaret kapsamında okul müdürü Murat Peker’den okulun genel durumu hakkında bilgi alındı.

EĞİTİM SORUNLARINA YERİNDE MÜDAHALE

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay, okul müdürü ile görüştükten sonra sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Bu ziyaretlerde, eğitimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında doğrudan geri bildirim aldı. Öğrencilerin ihtiyaçlarını ve öğretmenlerin taleplerini dinleyerek eğitimde daha iyi bir ortam sunmak adına gerekli adımların atılacağını belirtti.

ÖĞRETMENLERLE VERİMLİ BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİ

Ziyaretin devamında öğretmenler odasında bir toplantı gerçekleştiren Uğur Uluçay, okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelerek, eğitim sürecine dair görüş ve önerilerini dinledi. Burada yaptığı konuşmada, "Okullarımızı gezerek öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle sürekli bir araya geliyoruz. Eğitimdeki sorunları yerinde tespit ediyor ve çözüme yönelik çalışıyoruz. Eğitim, geleceğimizin teminatıdır, bu yüzden hep birlikte büyük bir sorumluluk taşıyoruz" dedi.

KARGI İMAM HATİP ORTAOKULU’NA TEŞEKKÜR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay, Kargı İmam Hatip Ortaokulu’nda yürütülen çalışmaları takdir ederek, okul idaresi ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Uluçay, okulun başarılarını artırmak için her zaman iş birliğine açık olduklarını belirterek, eğitime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti. Ziyaret, okulda yapılan çalışmalara yönelik olumlu geri bildirimlerle sona erdi. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.