Kargı’da ilk ders zili coşkuyla çaldı
banner110

2024-2025 eğitim öğretim yılı, Çorum’un Kargı ilçesinde öğrencilerin ve öğretmenlerin yeniden okullara dönmesiyle başladı. Yaz tatilinin ardından ilçedeki 18 okul ve kurumda, 117 derslikte eğitim görecek bin 542 öğrenci ders başı yaptı. 101 öğretmen, yeni eğitim yılı boyunca öğrencilere rehberlik edecek ve akademik başarılarına katkı sağlayacak.

EĞİTİMDE KAPSAMLI HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni dönemin başlamasıyla birlikte öğrencilerin en iyi şekilde eğitim alabilmesi için gerekli hazırlıkları tamamladı. Eğitim materyalleri, sınıf düzenlemeleri ve öğretmenlerin eğitim yılına tam donanımlı olarak başlaması için detaylı çalışmalar yapıldı.

YENİ EĞİTİM YILINDA PROJELER VE ETKİNLİKLER ÖNE ÇIKACAK

Bu eğitim-öğretim döneminde, özellikle öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli projeler ve etkinlikler düzenlenecek. Milli Eğitim Müdürlüğü, bu projelerin öğrencilere sadece akademik başarı değil, aynı zamanda kişisel gelişim de kazandıracağını belirtiyor. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.