Kargı’da İlköğretim Haftası coşkusu: Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu
banner110

İlköğretim Haftası münasebeti ile Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni düzenlendi. 

İLKÖĞRETİM HAFTASI TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay’ın önderliğinde gerçekleşen törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNUMU

İlköğretim Haftası kapsamında düzenlenen törende, milli eğitimin önemine dikkat çekilirken, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması ve motivasyonlarının artırılması hedeflendi. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay, eğitimin toplumların gelişimi için en önemli unsur olduğunu vurguladı.

KARGI’DA EĞİTİME VERİLEN ÖNEM VURGULANDI

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu tören, hem öğrenciler hem de öğretmenler için yeni döneme güçlü bir başlangıç yaptı. Törenin ardından okullarda İlköğretim Haftası’na özel çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam edilecek. Hükümet binası önündeki Atatürk anıtına Çelenk sunma programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay, İlçe Emniyet Amiri Komiser Çağatay Özyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Şimşek, kurum amirleri okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.