Kargı'da kamp yaparken kaybolan 75 yaşındaki adam ölü bulundu!
banner110

Gökçedoğan Köyü yakınlarında, Boyabat Barajı ve çevresinde bu sabah AFAD ve Jandarma ekipleri tarafından tekrar başlatılan arama çalışmalarında 75 yaşındaki Fethi Ertürk’ün suda cansız bedeni bulundu. 

Kamp yaparken kaybolan 75 yaşındaki Fethi Ertürk’ün bulunması için AFAD ve jandarma ekipleri seferber oldu. Gökçedoğan köyü Boyabat Barajı yakınlarında arkadaşlarıyla kamp yapan Ertürk’ün kaybolduğu ihbarı üzerine bölgede geniş çaplı arama çalışmaları başlatılmıştı.

Jandarma ekiplerince yapılan incelemede, eşyaları kamp alanında bulunan Ertürk'ün çevrede izine rastlanılmaması üzerine İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğünden yardım istenmiş, AFAD'ın 3 kurtarma aracı, 3 kişilik dalış ekibi ve 5 arama kurtarma personeliyle arama çalışmasını devam ettirmişti. Boyabat Barajı ve çevresinde bu sabah AFAD ve Jandarma ekipleri tarafından tekrar başlatılan arama çalışmalarında 75 yaşındaki Fethi Ertürk’ün suda cansız bedeni bulundu. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.