2025 yılı ormancılık faaliyetleri değerlendirildi
banner110

Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer başkanlığında, Amasya Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına; bölge müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Toplantıda; 2025 yılı iş programı doğrultusunda yürütülen çalışmalar ve önceki toplantılarda alınan kararların sahaya yansımaları ve ilerleyiş durumları değerlendirildi. Toplantıda; Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer tarafından iş plan ve disiplininden taviz vermeden ormancılık faaliyetlerinin yürütülmesi konusunda gerekli talimatlar verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.