Başkan Dereli: Gazeteciler, toplumun sesi, gözü ve vicdanıdır
banner110

Gazetecilik mesleğinin önemine ve basın özgürlüğünün değerine bir kez daha vurgu yaptığını ifade eden Başkan Dereli, gazetecilerin, toplumun sesi, gözü ve vicdanı olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Dereli, “Onların cesareti ve özverisi, bilgiye ulaşmamızı sağlayarak demokrasinin temel taşlarından birini oluşturur.
Gazetecilik, doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmamızı sağlamanın yanı sıra, toplumsal olayları anlama ve yorumlama konusunda da bize rehberlik eder. Basın özgürlüğü, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir ve bu özgürlük, gazetecilerin cesurca çalışması sayesinde korunur. Bu özel gün vesilesiyle, tüm gazetecilerin ve basın emekçilerinin önemli katkılarını takdir ediyorum. Onların özverili çalışmaları, toplumların bilinçlenmesine, adaletin sağlanmasına ve insan haklarının korunmasına büyük katkı sağlamaktadır. Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun” dedi. 
 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.