Çayır Mevkii için bir dizi karar alındı: Cezai işlem uygulanacak
banner110

Çayır Mevkii’nde piknik yaparken çevrenin korunması ve ortak kullanım alanlarının düzenli tutulması için bazı önemli hususlara dikkat edilmesi gerektiğini duyuran Kargı Belediyesi, bu konuda bazı kararlar aldığını ve kurallara uymayanlara cezai işlem uygulanacağını bildirdi. Belediye tarafından yapılan duyuruda şu hususlara dikkat çekildi: 

ÇİMEN ÜZERİNDE ATEŞ YAKMA YASAĞI

“Çayır alanında lastik vb. maddeler yakarak ateş yakan kişilerin tespiti durumunda, belediyemiz tarafından idari para cezası uygulanacaktır.

ÇÖP BIRAKMA YASAĞI

Piknik alanında çöp bırakan kişiler hakkında da aynı şekilde idari para cezası uygulanacaktır. Çayır alanına yerleştirilen mobese kameraları ile bu kuralların uygulanması titizlikle takip edilecektir. Kural ihlali tespit edilmesi halinde, idari para cezasına ek olarak Emniyet birimlerimize şikayette bulunulacaktır. 
Bu nedenle, siz değerli vatandaşlarımızdan çevreye duyarlı davranmanızı ve doğayı korumanızı rica ediyoruz. Eğer çimen üzerinde ateş yakan veya doğaya çöp bırakan kişileri görürseniz, lütfen hemen belediyemize ait 0364 651 28 93 numaralı hattı veya 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulununuz. Çevremizin korunmasına katkılarınız için teşekkür ederiz.” 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.