Kargı Belediyesi cankurtaran alacak
banner110

Önümüzdeki hafta açılması planlanan havuz için Belediye cankurtaran alacak. 
Kargı’da tek havuz olma özelliği taşıyan ve Çayır Mevkii’nde bulunan bir süre faaliyet gösterdikten sonra faaliyeti sona eren Kargı Su Dünyasının tadilatının tamamlanmak üzere olduğu ve yakında hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi. 
Kısa süre içerisinde faaliyete başlayacak olan havuz için Belediye tarafından cankurtaran alımı için ilan yayınlandı. 2015 yılında hizmete açılan ve bir süre faaliyet gösterdikten sonra faaliyeti sona eren belediyeye ait Kargı Su Dünyası'nda tadilat çalışmaları tamamlandı. 
Yapılan tadilatların ardından minik bir aquapark havasına bürünecek olan Kargı Su Dünyası’nın, bir havuzda bulunması gereken tüm özellikleri barındıracağı, havuzun yenilenen altyapısı ve donanımları sayesinde, tüm yaş gruplarına hitap edecek şekilde dizayn edileceği bildirilmişti.

(Turan Ozan Acar)
 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.