Kargı’daki itfaiye ekiplerine eğitim verildi
banner110

Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen eğitime Bayat, Dodurga, İskilip, Oğuzlar, Mecitözü, Laçin, Kargı, Osmancık, Alaca, Uğurludağ ve Sungurlu'dan gelen 24 itfaiye personeli katıldı. Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürü Adil Balcı tarafından gerçekleştirilen eğitimde binaları yangından koruma yönetmeliği ve bu yönetmelik kapsamında denetimlerde dikkat edilecek konular aktarıldı. Öte yandan İtfaiye Müdürü Adil Balcı işyerlerinde yaşanabilecek yangınlara karşı yapılacak denetimlerle ilgili de bilgiler aktardı. 

Adil Balcı “İlimiz genelinde ve ilçelerimizde yaşanabilecek yangınlara karşı erken önlem almak, işyerlerinde denetimleri artırmak ve denetimlerde dikkat edilecek hususlarla ilgili bir eğitim toplantısı gerçekleştirdik. 
Hem ilimiz genelinde hem de ilçelerimizde faaliyet gösteren işyerlerinde denetimlerimizi sıklaştırdık. Yapmış olduğumuz eğitimlerle ilçe itfaiye personellerimizin de ilimizde görev yapan personellerimizin standartlarına erişmesini amaçladık. Personele yönelik eğitimlerimize belirli aralıklarla devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.