Kaymakamlıktan ilçe giriş yolunun tamamlanması için önemli adım
banner110

Kargı ilçe sınırlarından geçen Sinop Karayolunun Beygircioğlu mevkiinden Kargı İlçe Merkezine kadar olan yolun tamamlanması için Kargı Kaymakamlığı tarafından Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne yazı yazılarak talepte bulunuldu.Duble yol olarak hizmet verecek ve yaklaşık yüzde 80’i tamamlanan yolun geri kalan kısmının da tamamlanarak hizmete açılması noktasında girişimler sürüyor. 

Kargı Kaymakamlığı vatandaşlarında sürekli şikayetçi oldukları yolun tamamlanması aynı zamanda yol güzergahında olan köylerin ana yol çıkışlarına levha, güvenlik ve uyarı işaretleri konulması için Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne yazı gönderdi. Karayolları Bölge Müdürlüğü ise yapılan incelemeler neticesinde bahse konu yapım işi kapsamında çalışmaların onaylı iş programı ve ödenekler doğrultusunda devam ettiğini, köy bağlantı yollarının da incelenip yatay ve düşey işaretlemelerin tamamlandığını bildirdi. 
Çalışmaların tamamlanmasıyla Kargı’yı Karadeniz yoluna bağlayacak olan 11 kilometrelik yol bölünmüş yol olarak, çift şerit gidiş çift şerit gidiş olacak şekilde kullanıma açılacak. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih Ay 2 hafta önce

sayın kaymakamımıza çok teşekkür ederiz. konunun takipçisi olur ve adı her zaman olumlu anılır inşAllah.