Kargı’da kayıp vatandaş hummalı çalışmalar sonucu bulundu
banner110

17.09.2024 Salı günü saat 21:30 da İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü’ne112 Acil Çağrı Merkezi tarafından, Kargı İlçesi Aksu Yaylası Askerin Mezarı mevkiinde C.K. (60) isimli vatandaşın kayıp olduğu ihbarında bulunuldu. 

Müdürlük personeli kaybolan vatandaşı arama çalışmalarına anında başladı. Arama-Kurtarma personelleri aynı gün içinde bölgeye intikal ederek, arama çalışmalarına AFAD ekiplerinin yanı sıra Jandarma Komutanlığı personeli ve köy halkının katılımları ile gece boyu devam etti.

Kayıp vatandaşa ulaşabilmek için Bilgi Teknolojileri Kurumundan cep telefonu sinyalinden yer tespiti talep edilerek, eş zamanlı olarak devam eden arama çalışmaları sonucunda 18.09.2024 tarihinde kayıp olan vatandaşa (sağ ve sağlıklı olarak) sabah saatlerinde Kargı İlçesi Aksu Yaylası mevkiinde ulaşıldı. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.